Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Observationer af mårhund i Guld og omegn!

Hvis du spotter en mårhund i lokalområdet, må du meget gerne kontakte Peter Jensen fra Rårup Jagtforening på tlf. 41144860 eller Tommy Christensen fra Glud-Skjold Jagtforening på tlf. 21733320, som vil sørge for, at der sker noget. Dette gælder også trafikdræbte mårhunde. Mårhunde fanget i fælder vil Peter gerne have i live.

Billedet er af en trafikdræbt mårhund, som blev fundet på Gludvej den 3. januar 2016.

mrhund.jpg

Rævejagten den 30. januar

De 13 deltagere på jævejagten den 30. januar i Glud og omegn fik en flot hunræv på paraden. Det var skyttens første ræv, så det var en stor oplevelse - og herfra skal der lyde et stort tillykke!

Rvejagt_d_30.1.2016_005.jpg

Gratis rævejagt

Igen i år afholder Glud-Skjold Jagtforening to gratis rævejagter i januar 2016 på følgende datoer:

Lørdag den 23. januar

Lørdag den 30. januar

Der er mødetid kl. 9:00 på parkeringspladsen ved Glud Museum. Alle er velkomne, så tag en kammerat med, og få en hyggelig dag. Husk madpakke!

Kontaktperson: Tommy Christensen, tlf. 21 73 33 20

Mårhund trafikdræbt i Glud

Den 3. januar 2016 blev der fundet en trafikdræbt mårhund på Gludvej. Hvis borgere i Glud og omegn spotter en mårhund, opfordrer Glud-Skjold Jagtforening til at ringe til formand Tommy Christensen.

11_2016_._Mrhund_fonde_ved_Glud_015.jpg

Mårhunden er et lille rovdyr, der kan være en alvorlig trussel mod nogle af de mest sarte og beskyttede dyrearter i den danske natur.

Dyret er det, vi kalder en invasiv art. Det vil sige, at den ikke naturligt hører hjemme i vores natur. Den er derimod indvandret eller indført fra udlandet.

Mårhunden kan bl.a. kendes på sin sorte ansigtsmaske og lyse snude.

Kilde: Naturstyrelsen

Fælles foredrag 2016 om mårhunden

Nu er der fastsat dato og tema for de samarbejdende jagtforeningers arrangement for 2016. Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Tema.jpg

Besøg på Glud Skole

Den 7. december var to Tommy Christensen og Kjell Lange fra Glud-Skjold Jagtforening på visit på Glud Skole. Arrangementet skulle vise eleverne i 6. klasse lidt om jagt og vildt. Både Tommy og Kjell havde hunde med og startede arrangementet med at vise eleverne, hvad en jagthund bruges til. Stemningen var god, og eleverne spurgte interesseret ind til hundene. Tommy havde medbragt forskellige vildtarter, som hundene skulle hente på idrætspladsen, og inden da blev der fortalt om og spurgt ind til disse vildtarter.

Der blev også snakket om naturen og om, hvorfor den er vigtig, og hvordan man skal passe på den og de vilde dyr.

Efter hundeopvisningen gik turen i køkkenet, hvor eleverne skulle tilberede vildt. Tommy havde medbragt gråand, fasan, edderfugl, blishøre, hare og krage. I køkkenet skulle eleverne selv plukke, udskære og forberede vildtet. Efter madlavningen var der fællesspisning, som blandt andet bød på fasan i vok, stegte andebryster, helstegt vildand i ovn, harefilet og hare mørbrad.

Du kan se flere billeder i Galleriet under "Glud Skole".

Ru_og_Skole_besg_med_Kelle_Lange_og_hans_to_banditer_og_mig_Rik_013.jpg

Sanderumgaard 2015

Så er der billeder i galleriet fra jagten.

Billeder + kalender

Der er kommet billeder fra jagten på Sanderumgaard samt nye aktiviteter i kalenderen.

Husk også at synes godt om os på Facebook for at følge med i opdateringer fra Glud-Skjold Jagtforening.

Sanderumgaard

Traditionen tro afholder vi igen i år jagt på Sanderumgaard på Fyn med efterfølgende frokost .

Mødetid kl. 8:30 d. 2. december 2017

Der skal bruges skovpatroner, og Tommy har kasser med, så det er muligt at købe ekstra patroner.Men i mosen må der bruges stål

Kontaktperson: Tommy på 21733320/ mail tommysnaptun@gmail.com

Pris: 1800 kr. inkl. frokost

Læs mere om Sanderumgaard på: www.sanderumgaard.dk

Følg os på Facebook

Nu kan du følge med i Glud-Skjold Jagtforenings aktiviteter på Facebook

GRATIS rævejagt

Lørdag d. 7. september kan du komme med på gratis rævejagt i majs. Mødetid kl. 8:00 ved Glud Museum. Jo flere der møder op, jo større chance har vi for at få en ræv, så du er velkommen til at tage dine venner med - jo flere, jo bedre!

Opfordring til medlemmer

Porto, kuverter, udskrifter m.v. er en dyr post for Glud-Skjold Jagtforening, og derfor vil vi, så vidt det er muligt, tilstræbe at sende nyhedsbreve m.v. pr. e-mail. Vi vil i den anledning gerne opfordre dig til at få registreret din e-mail på www.jaegerforbundet.dk, hvor du også kan også ændre dine øvrige oplysninger, som for eksempel fødselsdato.

Sådan gør du:
Gå ind på www.jaegerforbundet.dk, Vælg medlemsnet -> selvbetjening - medlem -> min profil.

Husk at trykke på Send, efter du har rettet dine oplysninger. Du kan logge ind med dit medlemsnummer, som du finder over dit navn bag på bladet ”Jæger”. Adgangskoden er dit postnummer.

Flugtskydning 2017

Vi starter sæsonens flugtskydning op tirsdag d. 18. april fra kl. 18:30 til 21:00. Og til og med d.12.9.2017 Da starte vi kl 18.00

Grillede pølser på skydebanen

Fra og med i dag d. 18. april  vil der være mulighed for at købe grillede pølser fra Bjerre Kød på skydebanen (tirsdage og specielle arrangementer). Knæk og bræk, og god appetit!

Hundetræning 2017

Sæsonstart for jagthundetræning ved Glud-Skjold Jagtforening.

Vi starter mandag d. 10. August kl. 19:00  og til d 28.9 . På Hedehusvej 4, Sønderby, 7130 Juelsminde. Både unghunde og øvede hunde af alle jagtracer er velkomne.Det koste 400.kr

Tilmelding skal ske til Tommy Christensen på tlf. 2173 3320 eller ved personligt fremmøde på opstartsdagen. Vel mødt!